Si no veus bé aquest correu electrònic, fes click aquí
Disseny - Web - Publicitat per escoles
Disseny - Web - Publicitat per escoles
Si ens pemeteu, voldriem presentar-nos... Som la Silvia i el David, una dissenyadora i un programador de Barcelona. Hem muntat un projecte en comú que es diu bye-bye! on oferim, a tot tipus de clients, serveis de disseny gràfic, web i publicitat.
El nostre estudi el tenim a casa, per això podem ser competitius amb els preus perquè que no tenim despeses d'oficina. En aquests temps que corren, que ja sabem que no son fàcils, volem oferir treballs de qualitat a un preu mínim on tots poguem sortir guanyant.
Ara ESTEM DE PROMOCIÓ! Oferim un DESCOMPTE DEL 10% a tots els nous clients.

Teniu informació ampliada sobre nosaltres a www.bye-bye.cat. Si esteu interessats en qualsevol dels nostres serveis no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic, del formulari de la nostra web o trucant al 933 310 605.
Moltes gràcies per dedicar-nos uns minuts de la vostra atenció.
Esperem poder parlar amb vosaltres ben aviat!
Disseny - Web - Publicitat per escoles
Disseny - Web - Publicitat per escoles

Segueix-nos en Facebook  Segueix-nos en Twitter  Segueix-nos en LinkEdin  Segueix-nos en Infolancer
Aquest correu és un missatge de caire publicitari i comercial.
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, et recordem que pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició a través de l'adreça electrònica publicitat@bye-bye.cat

© 2012 bye-bye! - Tots els drets reservats